Звучник 18V; Bluetooth | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Звучник 18V; Bluetooth

  • 5.299 ден
Шифра:
BDCSP18N
|
Има на залиха

- напон 18V; Li-ion
- конекттирање Bluetooth + AUX
- опсег на комуникација 30m
- звучник 4 инчи

-+