54V Секач за бетон и асфалт 230mm FLEXVOLT

Напон на батерија:54 V
Капацитет на батерија:9 Ah
Дијаметар на пилата:230 mm
Број на вртежи:6500 rpm
Длабочина на сечење:82 mm
Прифат на конектор за вода:12.5 mm
Тежина:5.2 Kg
Тежина со батерија:6.4 Kg

89.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 11,68 кг
Димензии (пакет) 67 × 20,5 × 34 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048680865