НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

nasite vrednosti

МИСИЈА

Ние веруваме дека безбедноста, ефикасноста и поддршката се број 1 приоритети за основање на стабилна и долгорочна партнерска релација со нашите клиенти. Кога ја споменуваме безбедноста, мислиме на производи кои ги исполнуваат сите светски стандарди и норми за работа и функционирање во секакви околности. Ефикасноста за нас значи производ кој со своите перформанси и предности ќе ја олесни вашата работа и ќе придонесе до побрзо завршени проекти и задоволни клиенти. Поддршката значи дека сме тука за вас не само кога ви е потребен алат, туку кога ви е потребно решение за моментално настанатиот проблем, без разлика на вашата локација. Ние сме тука за сите занаетчии, мајстори, хоби ентузијасти, за сите работници и креатори на денешницата, ние сме тука за тие што создаваат.

MISIJA

МИСИЈА

Ние веруваме дека безбедноста, ефикасноста и поддршката се број 1 приоритети за основање на стабилна и долгорочна партнерска релација со нашите клиенти. Кога ја споменуваме безбедноста, мислиме на производи кои ги исполнуваат сите светски стандарди и норми за работа и функционирање во секакви околности. Ефикасноста за нас значи производ кој со своите перформанси и предности ќе ја олесни вашата работа и ќе придонесе до побрзо завршени проекти и задоволни клиенти. Поддршката значи дека сме тука за вас не само кога ви е потребен алат, туку кога ви е потребно решение за моментално настанатиот проблем, без разлика на вашата локација. Ние сме тука за сите занаетчии, мајстори, хоби ентузијасти, за сите работници и креатори на денешницата, ние сме тука за тие што создаваат.

MISIJA
prikazna v2

НАШАТА ПРИКАЗНА

StanleyBlackandDecker Македонија, својата приказна ја започнува во далечната 1997 година како претставништво за познатите брендови Black&Decker и DeWALT преку Словенечката компанија Г-М&М. Патем, истата компанијата ја добива ексклузивата за овие брендови за целокупниот бившо Југословенски пазар. Интерсен е фактот што токму Г-М&М е првата странска инвестиција на територијата на тогашна Југославија и тоа токму со нашите брендови за алат. Денес СБДМК со своите брендови DeWALT, Stanley, Stanley FATMAX, Black+Decker и Irwin е присутна во сите градови низ државата. Нудиме електричен и рачен алат, системи за складирање, прибор и додатоци и резервни делови за сите наши производи. Ние сме дел од StanleyBlackandDecker групацијата која е лидер во продажба и иновации во светот на електричните алати.