Брусна хартија за Mouse 80/180/240g 5/1

Категорија SKU: STA31024-XJ

270,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,04 кг
Димензии (пакет) 18,8 × 11 × 0,5 cm
Бренд

EAN: 5035048374467