Бургија SDS+ 6.5x110x50mm EXTREME

Категорија SKU: DT9519-QZ

230,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,05 кг
Димензии (пакет) 19,5 × 4,7 × 1,5 cm
Бренд

EAN: 5035048054949