Бургија водилка SDS MAX

Категорија SKU: DT6772-QZ

1.490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,124 кг
Димензии (пакет) 4 × 4 × 22 cm
Бренд

EAN: 5035048013816