Бургија за метал 29 ком. HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4957-QZ

11.890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,38 кг
Димензии (пакет) 13,2 × 7 × 23 cm
Бренд

EAN: 5035048535066