Бургија за плочки 25mm

Категорија SKU: DT6045-QZ

1.590,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,048 кг
Димензии (пакет) 15,9 × 6 × 2,7 cm
Бренд

EAN: 5035048066386