Чекан фиберглас 600g

Категорија SKU: STHT0-51312

2,090.00 ден

На залиха

Опис

Чекан фиберглас со должина 325mm и тежина на главата од 600g.

Ергономската рачка бара помалку физички напор, обезбедува сигурно држење и го намалува ризикот од оптоварување за време на работата. Јадро од фиберглас за поголема моќност и подолг животен век. Засилена врска помеѓу главата и рачката со дводелно епоксидно лепило за поголема сигурност и подобро амортизирање на вибрациите од традиционалните чекани.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.78 кг
Димензии (пакет) 32.5 × 17 × 3 cm
Бренд

STANLEY

EAN: 3253560513122