Детектор за зален ласер 50m 9V

Категорија SKU: DE0892G-XJ

11.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,537 кг
Димензии (пакет) 22,5 × 7,5 × 11,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048642351