Комбинирана пила 2000W 250mm

Категорија SKU: DW743N-QS

89,190.00 ден

Нема на залиха

Опис

Комбинирана пила со влезна моќност од 2000W и нов индукциски мотор со голем вртежен момент и висока моќност кој обезбедува долгогодишна работа без потреба од одржување.

Подобрен дизајн за максимален капацитет на сечење низ опсег на закосени агли. Компактните интегрирани рачки обезбедуваат поголема мобилност на истиот и лесна преносливост.

Погоден за користење во работилници каде што се потребни машини со ниско ниво на децибели. Брзата трансформација од гер во циркулар пила обезбедува флексибилност во голем број работни задачи.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 42.6 кг
Димензии (пакет) 70.5 × 75.5 × 38.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048161951