Сет стабилна пила за неметали со сталак D240001

84,990.00 ден 99,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Сет стабилна пила за неметали D24000 со сталак D240001

Стабилен отсекувач со водено ладење за керамика, гранит и мермер. Има капацитет на должински пресек на материјалот до 610mm и максимална висина на пресек до 95mm. Содржи систем на лизгање на материјалот изработен од не рѓосувачки материјал и систем за потопување на пилата со предефинирани агли од 45 / 22.5 степени. Има водна пумпа и сад за собирање на водата и отпадоците од сечењето. Сталакот доаѓа во пакет со машината.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 55.9 кг
Димензии (пакет) 91.2 × 75.5 × 60.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048261477