Скалпер со пила за дрво и метал 18mm Метален

Категорија SKU: 0-10-129

999.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.175 кг
Димензии (пакет) 26 × 8.6 × 2.3 cm
Бренд

EAN: 5000366101293