Стабилен абрихтер со дихт 2100W 260mm 2.5mm

Категорија SKU: D27300-QS

149,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 54.5 кг
Димензии (пакет) 54.2 × 114 × 51 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048130711