Стабилна потезна пила со маса 1500W 305x30mm 90mm

Категорија SKU: D27111-QS

79.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 34,6 кг
Димензии (пакет) 94 × 64 × 46 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048155455