Уметок за мешање боја (мешалка) 100mm

Категорија SKU: STHT2-28042

420.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.329 кг
Димензии (пакет) 42.5 × 10 × 10 cm
Бренд

EAN: 3253562280428