Вибрациска брусилка Mouse 55W прибор 15 пар

Категорија SKU: BEW230BC-QS

1,990.00 ден 2,590.00 ден

На залиха

Опис

Со нејзината компактна големина и триаголна основа за стругање, оваа ексцентрична MOUSE брусилка е идеална за тешко достапни места и ќошеви и рабови. Може да се користи за отстранување на боја, за стругање на корозија, за различни дрвени површини но и за полирање на метал. Лесно променливи хартии за стругање со Velcro системот за затегање. Гумиран и мек ракофат за удобно ракување. Доаѓа со торбичка за складирање и 15 парчиња прибор и додатоци.0

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.013 кг
Димензии (пакет) 24.5 × 16.5 × 10 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048709375