18V Батерија POWERSTACK 5Ah

Категорија SKU: DCBP518-XJ

11,490.00 ден

Нема на залиха

Опис

Ви ја претставуваме СЛЕДНАТА ДИМЕНЗИЈА НА МОЌТА™ со компактната батерија 18V DEWALT® POWERSTACK™.

Добивате 50% повеќе енергија** со 25% помали димензии и 12% помала маса. Оваа батерија обезбедува

двапати подолг век на траење** од стандардните цилиндрични батериски ќелии и е компатибилна со сите

18V XR алати и полначи. Создадена е со спeцијално обликувана основа обложена со гума која не може да го

оштети материјалот со кој работите. Искористете ги предностите на нашата најлесна и најмоќна батерија** со

50% поголема моќност и двоен век на траење** кои создадат доверливо LI-Ion решение за вашите алати.

За прв пат со 3 годишна гаранција на батеријата.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.81 кг
Димензии (пакет) 12.1 × 7.4 × 6 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048791875