18V Oсцилаторен повеќенаменски алат 1xPOWERSTACK

27.990,00 ден

На залиха

Опис

Одличното LED осветлување овозможува полесна работа. Со DUAL GRIP прекинувачот за променлива брзина ја обезбедува вистинската контрола и брзина за полесно да ја завршите работната задача. Системот за брза промена на додатокот ви овозможува брза промена на алатката која ја користите. Трите режима на работа овозможуваат соодветна брзина за различни материјали. Доаѓа со 1×1.7Ah POWERSTACK батерија, TSTAK куфер, 35 додатоци и прибор, БЕЗ полнач.

Зошто POWERSTACK:

Добивате 50% повеќе енергија** со 25% помали димензии и 12% помала маса. Оваа батерија обезбедува
двапати подолг век на траење** од стандардните цилиндрични батериски ќелии и е компатибилна со сите
18V XR алати и полначи. Создадена е со спцијално обликувана основа обложена со гума која не може да го
оштети материјалот со кој работите. Искористете ги предностите на нашата најлесна и најмоќна батерија** со
50% поголема моќност и двоен век на траење** кои создадат доверливо LI-Ion решение за вашите алати.
За прв пат со 3 годишна гаранција на батеријата.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3,86 кг
Димензии (пакет) 43,5 × 33 × 15,7 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048789308