18V Верижна пила 30cm V20

14.990,00 ден 19.990,00 ден

На залиха

Опис

Оваа батериска верижна пила е дел од новата платформа на STANLEY® FATMAX® V20. Платформата опфаќа широка програма на алати наманети за вашата работилница, домот или градината. Со подобрена батериска технологија и SAMSUNG ќелии, вашите V20 алати се секогаш подговени за акција.

Оваа пила има меч од 30cm и движење на ланецот од 7,7m/s што придонесува за ефикасно сечење. Интегрираната кочница го сопира ланецот за помалку од 1 секунда што додава на вашата безбедност при работењето. Ланецот се затега и ослободува без дополнителни алати. Доаѓа со интегрирана закачалка за безбедно складирање која е воедно и компатибилна со STANLEY® Track wall системот за адаптабилно складирање на сите ваши STANLEY алати во вашата работилница или гаража.

Доаѓа со батерија V20 so 18V напон и капацитет од 4Ah како и брз полнач.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6,492 кг
Димензии (пакет) 69,2 × 23,6 × 28,9 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048727041