Air Fryer 1800W 5.5L

7,350 ден 9,190 ден

BXAF5500E

Има Залиха

Готвач на пареа со влезна моќност од 1800W за рамномерно готвење со брз систем на циркулација на топол воздух при константна температура. Има 12 дигитални програми на работа со кој може да се подготви секаков вид на храна, зеленчук, месо, риба, колачи и сл.

Со капацитетот од 5,5 литри може да се подготват 4-6 порции. Поседува тајмер кој може да се постави помеѓу 0-60 минути, температурата помеѓу 80-200 степени и звучен индикатор кој покажува кога готвењето е завршено. Рачката има топлинска изолација што овозможува олеснето ракување, а нелизгачките ногарки обезбедуваат поголема стабилност. Поседува отстранливата корпа која се откачува со притискање на копче за брзо и лесно сервирање на храната. Тавата и корпата за готвење се нелепливи и без BPA и PFOA.