Аку. ударен одвртувач 18V без опрема 1/4

Напон на батерија:18 V
Механички Брзини:3
Број на вртежи:0-1000/0-2800/0-3250 rpm
Број на удари:0-3800 bmp
Прифат на алат:1/4 "
Макс. големина на страф:12 M

8,990.00 ден 13,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.23 кг
Димензии (пакет) 21.2 × 16 × 8.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048616130