Автоматска бланкерица на кабел 180mm 0,2-6mm2

3,190.00 ден

Нема на залиха

Опис

  • Ја отстранува изолацијата на кабелот од стандардните материјали без потреба од рачно прилагодувањеСитно прилагодлива нулта корекција на прилагодувањето на сечилото според посебните барања на материјалот, на пример: поради големи температурни разликиКомпактна, практична и лесна алатка

   За единечни, повеќекратни и фини-жични кабли од 0,2 до 6 mm2

   Тесна глава за употреба во тесни простори

   Со секач за бакарни и алуминиумски жици до 2,5мм2

   Со прилагодлива должина на стоп од 6,0 – 18,0 mm за постојани должини на соголување

   Тело изработено од пластика засилено со фиберглас

   Сечилата се направени од специјален челик за алат стврднат во масло

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773054573