PreciStrip16 Автоматска бланкерица на кабел

7,599.00 ден

Нема на залиха

Опис

    • Едноставно и точно соголување на фини жици и цврсти тркалезни кабли со широк опсег на капацитет од 0,08 до 16 mm2 со само една клешта
  • Добро држење обезбедено со полукружни метални стеги со жлебови
  • Прецизно сечење благодарение на параболичното сечило за соголување
  • Патентираната автоматизација ја регулира длабочината на сечењето – неутралната точка на автоматизацијата може фино да се прилагоди во посебни работни услови (изолациски материјал, температура)
  • Со прилагодлива должина на стоп за прецизна, повторлива работа секој пат
  • Содржи област за пишување, за персонализација
  • Удобно ракување со двокомпонентна ергономска рачка
  • Лесно заменлива касета со сечила

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773085829