Бургија SDS+ 20x200x150mm EXTREME

Категорија SKU: DT9597-QZ

890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,07 кг
Димензии (пакет) 28,5 × 4,8 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048055724