Бургија SDS+ 20x300x250mm EXTREME

Категорија SKU: DT9598-QZ

990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.34 кг
Димензии (пакет) 38.5 × 4.8 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048055731