Бургија SDS+ 22x1000x950mm EXTREME

Категорија SKU: DT9607-QZ

7,590.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.41 кг
Димензии (пакет) 108 × 4.7 × 2.2 cm
Бренд

EAN: 5035048055823