Бургија SDS+ 30x250x200mm EXTREME

Категорија SKU: DT9618-QZ

2,190.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.506 кг
Димензии (пакет) 33.6 × 4.7 × 3.1 cm
Бренд

EAN: 5035048055939