Чекан со дрвена рачка 300g Лиена глава

Категорија SKU: 1-51-173

690.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.436 кг
Димензии (пакет) 10.6 × 2.3 × 30.5 cm
Бренд

EAN: 3253561511738