Чекан со дрвена рачка 400g Лиена глава

Категорија SKU: 1-51-174

790.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.48 кг
Димензии (пакет) 32.4 × 11.2 × 2.5 cm
Бренд

EAN: 3253561511745