Држач за фрезинг бургии No.10 со PZ2 бит

Категорија SKU: DT7602-XJ

1.090,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,118 кг
Димензии (пакет) 7,8 × 23,5 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048052389