Држач за фрезинг бургии No.6 со PZ2 бит

Категорија SKU: DT7600-XJ

990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.12 кг
Димензии (пакет) 7.6 × 23.5 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048052365