Клешта за бланкирање 160mm -10 mm VDE 1000V

1.999,00 ден

На залиха

Опис

За единечни, повеќекратни и фини жичени проводници со пластична или гумена изолација до Ø 5,0 или 10 mm2

Лесно прилагодување на потребниот дијаметар на цврста или извиткана жица со заврткана завртка и навртка

Инсталатери кои сакаат да поврзат голем број приклучоци во еден чекор додека постојано отстрануваат жици од 1,5 mm2

Пружината за отворање значително го намалува заморот на корисникот и напрегањето на мускулите на рацете

Сечилото е направено од специјален челик за алат, стврднат во масло

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773021933