КНП Комплет зегер клешти 8 ком Knipex

Категорија SKU: 00 20 04 V01

11.990,00 ден

На залиха

Опис

Сет од 8 прецизни клешти за внатрешни и надворешни прстени

Атрактивна продажна амбалажа со перфорација со евро стандард

Содржини на сетот: 44 11 J1 / 44 11 J2 / 44 21 J11 / 44 21 J21 / 46 11 A1 / 46 11 A2 / 46 21 A11 / 46 21 A21

1 x Knipex Zeger клешта за внатрешни безбедносни прстени 140mm (44 11 J1)
1 x Knipex Zeger клешта за внатрешни безбедносни прстени 180mm (44 11 J2)
1 x крива Knipex клешта за внатрешни безбедносни прстени 130mm – под 90° (44 21 J11)
1 x крива Knipex клешта за внатрешни безбедносни прстени 170mm – под 90° (44 21 J21)
1 x Knipex Zeger клешта за надворешни сигурносни прстени 140mm (46 11 A1)
1 x Knipex Zeger клешта за надворешни сигурносни прстени 180mm (46 11 A2)
1 x заоблена клешта Knipex за надворешни сигурносни прстени 125mm – под 90° (46 21 A11)
1 x крива Knipex Zeger клешта за надворешни сигурносни прстени 170mm – под 90° (46 21 A21)

Дополнителни информации

Бренд