КНП Прецизна клешта за бланкирање 1.5 / 2.5 / 4.0 / 6.0 mm²

10.990,00 ден

На залиха

Опис

Клешта за соголување на кабли за соларни панели, специјално прилагодени за повеќеслојна изолација изработена од RADOX® Kapton® , тефлон и силикон, гума.
Со дополнителен граничник за кабел за подобро центрирање. Вториот пар сечила сигурно ја држи преостанатата изолација на место
Сечило изработено од специјален алатен челик калено во масло.

Двокомпонентни рачки
Тежина 449 g
Димензии 195 x 107 x 33 mm
Во согласност со REACH содржи SVHC
Усогласен со RoHS
Капацитети на соголување 1,5 / 2,5 / 4,0 / 6,0 mm²
AWG 16-10

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773062998