КНП PreciStrip16 Автоматска бланкерица на кабел

7,599.00 ден

Само 1 останати на залиха

Опис

Едноставно и прецизно соголување на фини жици и цврсти кружни кабли со широк опсег на на пресеци од 0,08 до 16 mm² со само една клешта
Добро држење обезбедено со полукружни метални држачи со жлебови; точно сечење благодарение на параболичното сечило за соголување
Патентиран механизам ја регулира длабочината на сечењето; неутралната точка може да се прилагоди во фини чекори во посебни работни услови (изолациски материјал, температура)

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773086000