Метро ласерско со едно копче 30m

Категорија SKU: DW033-XJ

6,590.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.22 кг
Димензии (пакет) 10.5 × 4.5 × 15.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048657676