Метро ласерско 30m IP54 Bluetooth

Категорија SKU: DW099S-XJ

10,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.283 кг
Димензии (пакет) 18 × 3.7 × 13 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048666135