Пајсер 500mm

Категорија SKU: 1-55-155

699.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.201 кг
Димензии (пакет) 50 × 9 × 4 cm
Бренд

EAN: 8001140551553