Пајсер 600mm

Категорија SKU: 1-55-156

899.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.39 кг
Димензии (пакет) 59 × 9 × 2 cm
Бренд

EAN: 8001140551560