Сет 5 Убодни пили за дрво/метал HCS/HSS

Категорија SKU: STA27030-XJ

370.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.04 кг
Димензии (пакет) 12.4 × 17 × 0.5 cm
Бренд

EAN: 5035048368558