Стабилен отсекувач за метал 2200W 355x25.5mm

Категорија SKU: D28715-QS

29.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 21,82 кг
Димензии (пакет) 59,2 × 41,2 × 38,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048166789