Степенаста бургија 4-22 мм

Категорија SKU: 10502853

2,699.00 ден

На залиха

Опис

Irwin степенастите бургии се дизајнирани за прецизно дупчење во тенки материјали и имаат врв изработен за максимална контрола при дупчење во тенки метали. Има и центар за полесно позиционирање на бургијата. Изработена е од индустриски челик класа М7.

Број на премери: 10
Дијаметри: 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 и 12mm.

Дополнителни информации

Бренд

IRWIN

EAN: 38548111049