Бургија за метал степенаста 6-12mm

Категорија SKU: DT5026-QZ

1.690,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,034 кг
Димензии (пакет) 12 × 7,3 × 1,4 cm
Бренд

EAN: 5035048077276