Столарска аголна стега 27x30mm Алуминиум

Категорија SKU: 0-83-122

1,090.00 ден

На залиха

Опис

Stanley – BAILEY аголна стега за интензивна употреба.
Специјален дизајн кој овозможува затегнување на различни дебелини на материјали под агол од 90 степени. Двокомпонентна триаголна рачка за максимална удобност и затегање. Конструкција од лиен цинк за долготрајност и издржливост. Патентиран реверзибилен дизајн кој овозможува и паралелно затегнување на материјалите.
Висина на затегнувачкиот дел 30mm
Капацитет на затегнување 57mm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.06 кг
Димензии (пакет) 30 × 12.5 × 6 cm
Бренд

EAN: 3253560831226