Столарска стега со трака 4.5m

Категорија SKU: 0-83-100

1,090.00 ден

На залиха

Опис

Stanley – BAILEY столарска стега со трака за затегнување на големи и неправилни форми. Двокомпонентна рачка за удобност при работа и затегање. Конструкција од метал обложен со засилена пластика за подобра цврстина и трајност.
Капацитет на затегање 4.500mm
Тежина на стегата 465g

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.53 кг
Димензии (пакет) 37.5 × 18.8 × 3.4 cm
Бренд

EAN: 3253560831004