Турпија универзална компактна 153mm

Категорија SKU: 5-21-399

590,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,162 кг
Димензии (пакет) 15,8 × 5 × 10 cm
Бренд

EAN: 3253565213997