Влошка за турпија за гипс картон равна 310mm

Категорија SKU: 5-21-299

250,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,1 кг
Димензии (пакет) 31 × 1 × 0,5 cm
Бренд

EAN: 3253565212990