Универзален сталак за стабилни циркулари

Категорија SKU: DWE74912-XJ

7,990.00 ден

На залиха

Опис

Универзален сталак за стабилни циркулари погоден за сите модели од DeWalt подесив по висина.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 9.741 кг
Димензии (пакет) 76 × 73 × 13 cm
Бренд

EAN: 5035048446515