ВЕ 6000 Joker комбинирани клучеви со крцкало 11 ком 8-19mm

Категорија SKU: 5020013001

26.990,00 ден

На залиха

Опис

Димензии вклучени во комплетот:

– 8 x 144 mm – 10 x 159 mm – 11 x 165 mm – 12 x 170,7 mm – 13 x 177 mm – 14 x 188 mm – 15 x 200 mm – 16 x 212 mm – 17 x 224 mm – 18 x 235 mm – 19 x 246 mm

– Материјал: хром молибден челик – Површина: обложена со никел и хром

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4013288167521